visie

Visie

Binnen onze cel M&A beschikken wij over gespecialiseerde advocaten die kennis en expertise hebben in alle vormen van overdrachten, overnames, fusies en splitsingen. De wisselwerking met andere advocaten binnen STUDIO | LEGALE, met specialisaties in aanleunende rechtstakken zoals het aansprakelijkheidsrecht, het (handels)huurrecht en het verzekeringsrecht, vormt een belangrijke troefkaart bij het opstellen van allerhande documenten.

Van beginnende KMO tot bloeiende multinational: wij staan u bij zowel op de cruciale momenten als in de dagelijkse werking van uw onderneming. Wij verlenen zowel advies aan startende ondernemers, als bijstand aan gevestigde ondernemingen in hun verdere groei. Ons team heeft een uitgebreide expertise in het opstellen van een brede waaier aan commerciële contracten en staat u verder bij in alle mogelijke onderhandelingen en juridische procedures waarmee u kan geconfronteerd worden tijdens ‘het ondernemen’.

 • U wenst uw onderneming te herstructureren?
 • U staat op het punt een zaak over te nemen of te verkopen?
 • U wenst een due diligence op te stellen?
 • U wilt uw samenwerkingsverband juridisch in een aandeelhoudersovereenkomst gieten?
 • U wenst een Share Purchase Agreement (SPA) op te stellen?

Kortom, wij staan u bij tijdens elke mogelijke stap binnen de door u gewenste M&A transactie.

 

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!