internationaal

Een wereldwijd merkenrecht bestaat vooralsnog niet. Voor landen buiten Europa moet er bijgevolg vaak per land bescherming worden aangevraagd. De toepassingsvoorwaarden en tarieven verschillen sterk van land tot land. Hierdoor zal steeds in overleg met uw wensen een prijs op aanvraag worden vastgelegd.

Wenst u uw merk te laten registreren voor éen of meerdere landen buiten de EU dan kan u steeds op ons een beroep doen. Voor merkbewaking kan u ook steeds beroep doen op onze diensten. Voor € 75,00 excl. BTW bewaken wij uw merk gedurende een heel jaar.

Wordt een merkregistratie geweigerd, dan zult u enkel een factuur ontvangen voor de gepresteerde onderzoeksuren en dus niet voor de registratiekost.

U krijgt hiervoor:

 • Een 10-jarige bescherming voor wat betreft de landen die zijn aangesloten bij het protocol van Madrid van 1989, die op uw aanvraag verlengd kan worden;
 • Twee productgroepen of klassen. Indien u meer klassen wenst te registreren, zal steeds in overleg een meerkost per klasse worden aangerekend;
 • Een doorgedreven klassen- en merkonderzoek.
Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!