EU

Wenst u uw merk te beschermen in alle EU-landen, dan kiest u best voor een EU-merk. Met één registratie verkrijgt u automatisch bescherming in alle 27 lidstaten. De bevoegde autoriteit is het Europees merkenbureau gevestigd in Alicante, Spanje.

Voor het registreren van een EU-merk kan u steeds op ons een beroep doen. Wij verzorgen de gehele procedure van onderzoek, registratie en beheer van het merk voor slechts € 1.450,00 excl. BTW. Voor merkbewaking kan u ook steeds beroep doen op onze diensten. Voor € 75,00 excl. BTW bewaken wij uw merk gedurende een heel jaar.

Wordt een merkregistratie geweigerd, dan zult u enkel een factuur ontvangen voor de gepresteerde onderzoeksuren en dus niet voor de registratiekost.

U krijgt hiervoor:

 • Een 10-jarige bescherming in de hele Europese Unie, die op uw aanvraag verlengd kan worden;
 • Twee productgroepen of klassen. Indien u meer klassen wenst te registreren, wordt een meerkost van € 200,00 per klasse gefactureerd;
 • Een doorgedreven klassen- en merkonderzoek.
Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!