Benelux

Benelux-merk

Indien u een bescherming wenst voor België, is dit meteen voor de gehele Benelux. Een merkbescherming voor enkel het grondgebied van België is namelijk niet mogelijk.

Wenst u uw merk te laten registreren voor de Benelux dan kan u steeds op ons een beroep doen. Voor € 750,00 excl. BTW verzorgen wij de gehele procedure van onderzoek, beheer en registratie van het merk van A tot Z. Voor merkbewaking kan u ook steeds beroep doen op onze diensten. Voor € 75,00 excl. BTW bewaken wij uw merk gedurende een heel jaar.

Wordt een merkregistratie geweigerd, dan zult u enkel een factuur ontvangen voor de gepresteerde onderzoeksuren en dus niet voor de registratiekost.

U krijgt hiervoor:

 • Een 10 jarige bescherming in de gehele Benelux, die op uw aanvraag verlengd kan worden;
 • Drie productgroepen of klassen. Indien u meer klassen wenst te registreren, wordt een meerkost van € 100,00 per klasse gefactureerd;
 • Een doorgedreven klassen- en merkonderzoek
Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!