EuroCollectNet

EuroCollectNet

EuroCollectNet is een zeer uitgebreid Europees netwerk met een sterke focus op incasso. Via het EuroCollectNet-netwerk werken advocaten van heel Europa samen om een volledig service te bieden op het vlak van het innen van schuldvorderingen doorheen heel Europa.

EuroCollectNet profileert zich als een zeer gespecialiseerd netwerk. Om de kwaliteit van dit netwerk te garanderen wordt dan ook slechts één lid per land toegelaten op basis van een extensieve screening. In 2017 werd Joost Peeters het exclusief Belgisch lid omwille van zijn ervaring op incasso-gebied. Het cliënteel dat via EuroCollectNet reeds een oplossing voor de onbetaalde facturen heeft gevonden is dan ook zeer divers en omvat o.a. bankinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, openbare overheden, KMO’s, nutsvoorzieningsmaatschappijen …

Het lidmaatschap van Joost Peeters in het EuroCollectNetnetwerk zorgt ervoor dat STUDIO | LEGALE zeer effectief kan ageren als een FULL SERVICE advocatenkantoor op het vlak van incasso. Het cliënteel moet zich namelijk geen zorgen maken bij het innen van schuldvorderingen over de landsgrenzen heen. Via EuroCollectNet kunnen wij steeds een

 

beroep doen op een betrouwbare partner in nagenoeg elk land, ook buiten de Europese Unie. Op deze wijze wordt de moeilijke en onzekere zoektocht naar een buitenlandse raadsman volledig vermeden en neemt STUDIO | LEGALE deze taak op zich met een garantie op kwaliteit via het EuroCollectNet-netwerk.

Bovendien wordt het nut van het EuroCollectNet niet beperkt tot het vakgebied incasso. Ook op andere vakgebieden kan uiteraard beroep gedaan worden op de leden van het netwerk. Indien een bepaalde materie zich buiten hun expertise bevindt, zullen zij uiteraard doorverwijzen naar een expert op dit vakgebied uit hun land.

Tot slot is het EuroCollectNet lid van meerdere internationale netwerken van hoog aanzien zoals FCIB, AILFN, American Lawyers Quarterly en General Bar Legal Network. Dit zorgt opnieuw voor een exponentiële uitbreiding van het netwerk van STUDIO | LEGALE, wat des te meer bijdraagt tot het one-stop-shop karakter van ons kantoor. Het EuroCollectNet versterkt aldus STUDIO | LEGALE als FULL SERVICE advocatenkantoor en zorgt voor een garantie in behoud van de kwaliteit van service in Europese grensoverschrijdende zaken.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!