voorafgaande maatregelen

Voorafgaande maatregelen

Wanneer uw onderneming zich in financiële moeilijkheden bevindt, kan STUDIO | LEGALE samen met u een plan opstellen om te trachten uw onderneming weer financieel gezond te maken. Wij kunnen contact opnemen met uw schuldeisers om afbetalingsplannen overeen te komen. Nadat uw schuldeisers zich akkoord zouden hebben verklaard met het afbetalingsplan, kunnen wij u bijstaan tot het stipt en correct naleven van dit plan.

Samen met u bekijken wij ook verder of er nog ander maatregelen getroffen kunnen worden om te besparen binnen uw onderneming en zo te trachten uw onderneming weer financieel gezond te krijgen.

Indien uw financiële moeilijkheden ontstaan zouden zijn doordat uw klanten niet correct betalen, kan ook onze gespecialiseerde incassodienst u verder helpen. Uw schuldeisers zullen streng worden aangeschreven om zo een spoedige betaling te verkrijgen.

Indien bovenstaande maatregelen niet voldoende zouden zijn, kan STUDIO | LEGALE u ook bijstaan of in rechte vertegenwoordigen bij een gerechtelijke reorganisatie of het neerleggen van de boeken.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!