schuldeiser.

Schuldeiser

Wanneer uw klanten kampen met financiële problemen en de openstaande facturen opstapelen, bekijken wij samen met u wat uw mogelijkheden als schuldeiser zijn. Het is steeds van cruciaal belang om proactief te handelen.

Is uw klant nog solvabel, dan kan STUDIO | LEGALE met haar gespecialiseerde incassodienst het nodige doen voor het innen van uw facturen.

Wanneer uw klant zich in diepere financiële problemen bevindt en door gerechtelijke reorganisatie bescherming geniet tegen schuldeisers of een faillissement heeft aangevraagd, zullen wij voor u het nodige doen om alsnog te trachten uw openstaande vordering te innen door een afbetalingsregeling te bekomen of een aangifte van schuldvordering in te dienen waarbij beroep wordt gedaan op de correcte voorrechten etc.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!