visie – mission statement

STUDIO | LEGALE bestaat sinds 2009 en is nog steeds een jong en dynamisch advocatenkantoor met maar 1 doel voor ogen: snel en pragmatisch helpen bij juridische aangelegenheden.

U wil een vertrouwenspersoon voor al uw problemen. STUDIO | LEGALE is de juridische ONE STOP SHOP. U vindt onder hetzelfde dak verschillende specialisten.

In tegenstelling tot de trend naar meer nichekantoren tracht STUDIO | LEGALE een FULL SERVICE kantoor te zijn.

Bovendien strekken de meeste problemen zich uit over meerdere rechtsdomeinen. STUDIO | LEGALE biedt u een vertrouwensadvocaat van uw keuze aan die zo nodig bijstand vindt bij de andere specialisten die ze in huis hebben. U dient met Uw juridische problemen niet steeds nieuwe advocaten te leren kennen en vertrouwen. Wij nemen dat allemaal op ons.

Bij STUDIO | LEGALE staan er thans 20 advocaten en 5 administratieve medewerkers te uwer beschikking.

U vindt ons in Antwerpen en in Brussel, telkenmale vlakbij het justitiepaleis.

STUDIO | LEGALE vertegenwoordigt een zeer divers cliënteel, van de kleine particulier over KMO’s, tot vastgoedgiganten en multinationals. Ons kantoor staat ook overheden, autonome gemeentebedrijven, nutsvoorzieningsmaatschappijen en investeringsmaatschappijen bij.

Wij twijfelen er niet aan dat wij u kunnen helpen.

Hoofdwebsite Contact
afspraak maken upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!