Olivier BOES
# BURGERLIJK RECHT # HANDELSRECHT # INCASSO # LITIGE # VASTGOEDRECHT # VENNOOTSCHAPSRECHT # VERKEERSRECHT # VERZEKERINGSRECHT

Olivier Boes studeerde rechten in Namen en Leuven alvorens hij in 1998 de Antwerpse balie vervoegde. In de eerste jaren van zijn carrière spitste hij zich toe op alles wat met verzekeringen, verkeer en lichamelijke schade te maken had, maar langzamerhand begon zijn interesse voor immobiliën ook in het recht de bovenhand te nemen. Hij volgde met succes postgraduaten vennootschapsen vastgoedrecht, die hij met onderscheiding afsloot. Thans is hij voornamelijk actief in het handels- en het burgerlijk recht, met een bijzondere voorkeur voor handelsgeschillen. Ook incasso van onbetaalde facturen vormt een groot deel van zijn tijdsbesteding. Olivier Boes is medeoprichter van en partner bij STUDIO | LEGALE.

Hij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!