Ina POTTILLIUS

Ina Pottillius studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Brussel (V.U.B.) en was advocaat aan de balie te Brussel van 2002 tot 2021, waar ze initieel vooral dossiers aangaande aansprakelijkheidsrecht, aannemingsrecht, contracten, verzekeringsrecht en administratief recht behandelde.

Vanaf 2011 werkte Ina in cassatiedossiers voor wijlen mr. Michel Mahieu, advocaat bij het Hof van Cassatie, gewezen stafhouder van de cassatiebalie en daarna van 2013 tot 2021 voor mr. Huguette Geinger (Bützler & Geinger), advocaat bij het Hof van Cassatie, gewezen stafhouder van de cassatiebalie.

In 2015 behaalde mr. Pottillius het getuigschrift van de beroepsopleiding 2011-2015 van de balie bij het Hof van Cassatie en slaagde voor het examen, bedoeld in artikel 478, lid 2, van het Gerechtelijk wetboek.

In september 2023 heeft mr. Pottillius STUDIO | PENALE Strafrechtadvocaten vervoegd, onder leiding van mr. Christian Clement.

Ze is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de balie te Brussel.

Mr Pottillius behandelt in hoofdorde Nederlandstalige dossiers, maar beheerst goed het Frans en Engels.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!