Lawyer tags: BURGERLIJK RECHT

Pauline Vanhorenbeke behaalde in 2017 met onderscheiding haar diploma Master in de Rechten met de finaliteit burgerlijk recht en strafrecht aan de Université Catholique de Louvain (UCL). Tijdens haar studies specialiseerde ze zich voornamelijk in het verzekeringsrecht en het gezondheidsrecht. Ze studeerde ook sociaal recht in het kader van een master na master aan de Vrije Universiteit van Brussel. In juni 2018, legde ze de eed af als advocaat aan de balie van Antwerpen en vatte ze haar stage aan bij STUDIO | LEGALE Advocaten.

Ze schrijft en spreekt vloeiend Frans, Nederlands en Engels.

Olivier Boes studeerde rechten in Namen en Leuven alvorens hij in 1998 de Antwerpse balie vervoegde. In de eerste jaren van zijn carrière spitste hij zich toe op alles wat met verzekeringen, verkeer en lichamelijke schade te maken had, maar langzamerhand begon zijn interesse voor immobiliën ook in het recht de bovenhand te nemen. Hij volgde met succes postgraduaten vennootschapsen vastgoedrecht, die hij met onderscheiding afsloot. Thans is hij voornamelijk actief in het handels- en het burgerlijk recht, met een bijzondere voorkeur voor handelsgeschillen. Ook incasso van onbetaalde facturen vormt een groot deel van zijn tijdsbesteding. Olivier Boes is medeoprichter van en partner bij STUDIO | LEGALE.

Hij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Hoofdwebsite Contact
afspraak maken upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!