The Lawyer Network

The Lawyer Network

The Lawyer Network selecteerde STUDIO | LEGALE op basis van haar expertise als exclusief advocatenkantoor voor België op het vlak van verzekeringsrecht. STUDIO | LEGALE is dan ook actief op dit netwerk o.m. via haar meertalige publicaties.

De selectie van STUDIO | LEGALE is het resultaat van een grondig selectieproces van The Lawyer Network. Allerminst wordt hierbij enkel gekeken naar de omvang van het kantoor of algemene eventuele beschikbare rangschikkingen van kantoren. Kwaliteit wordt boven kwantiteit in aanmerking genomen. Door middel van grondig achtergrondonderzoek en directe contacten wordt verzekerd dat enkel zeer kwalitatieve kantoren worden opgenomen in het netwerk, die tevens actief willen meewerken aan de uitbouw van het netwerk.

 

The Lawyer Network heeft als doel om in ieder expertise-gebied in elk land te verzekeren dat er hoog kwalitatieve leden in het netwerk worden opgenomen. Zo kunnen alle leden gebruikmaken van dit netwerk om hun cliënten bij te staan en te  adviseren in internationale zaken door middel van verwijzingen en/of samenwerking met andere leden van het netwerk. STUDIO | LEGALE heeft er vertrouwen in dat via The Lawyer Netwerk haar reeds uitgebreide netwerk opnieuw verstevigd wordt en haar sterkt in haar Full-service naar haar cliënten toe.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!