Leaders in Law

Leaders in Law

STUDIO | LEGALE werd verkozen als winnaar betreffende: “Insurance Law Expert of the Year in Belgium” en is opgenomen in de “Leaders in Law – 2020 Global Awards” publicatie. In deze publicatie wordt ook de expertise van STUDIO | LEGALE op vlak van incasso, GDPR en M&A erkend.

De nominatie voor Leaders in Law is het resultaat van het doorstaan van een intensief, uitgebreid en veeleisend selectieproces. De selectie is dus geen toeval. Enkel hoog kwaliteitsvolle kantoren met de vereiste expertise en ervaring in hun vakgebied doorstaan het selectieproces.

Het Leaders in Law-netwerk zorgt ervoor dat het reeds uitgebreide internationale netwerk van STUDIO | LEGALE opnieuw verruimd wordt. Hierdoor wordt het nog meer mogelijk om daadwerkelijk een full-service te verlenen over de landsgrenzen heen.

 

STUDIO | LEGALE ziet aldus haar profiel van hoog kwalitatief full-service advocatenkantoor bevestigd door haar opname in het wereldwijde netwerk van Global Law Experts dat zich uitspreidt over meer dan 50 vakgebieden in meer dan 130 rechtsgebieden.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!