Global Law Experts

Global Law Experts

Meester Joost Peeters en STUDIO | LEGALE werden geselecteerd voor het “Global Law Experts Handboek editie 2020” omwille van de expertise op het gebied van incasso, verzekeringsrecht, GDPR en M&A.

Het Global Law Experts Handboek 2020 wordt uiteraard in hardcopy gepubliceerd. Daarnaast houdt de publicatie van Joost Peeters en STUDIO | LEGALE in dit handboek ook een online publicatie in.

Joost Peeters en STUDIO | LEGALE werden geselecteerd door Gobal Law Experts uit duizenden genomineerden door middel van onder meer aanbevelingen door managers, in-house advocaten/juristen en leden van Global Law Experts.

Het Global Law Experts selectie-team heeft in de loop van 2019 na uitgebreid onderzoek de selectie doorgevoerd. Bij dit onderzoek werd voornamelijk de focus gelegd op de ervaring, expertise en de kwaliteit van dienstverlening.

 

Het Global Law Experts selectieproces werkt voornamelijk op basis van aanbevelingen. In januari en juli werden aanbevelingsvragenlijsten uitgestuurd naar meer dan 45.000 bedrijfsmanagers, adviseurs en in-house advocaten/juristen. Op basis van de resultaten hiervan wordt het onderzoek door het Global Law Expert-team gevoerd. Hierbij wordt zowel naar de individuele advocaat (Joost Peeters) als naar het gehele kantoor (STUDIO | LEGALE), als naar haar netwerk en professionele historie gekeken.

STUDIO | LEGALE ziet aldus haar profiel van hoog kwalitatief Full-Service advocatenkantoor bevestigd door haar opname in het wereldwijde netwerk van Global Law Experts dat zich uitspreidt over meer dan 30 vakgebieden in meer dan 100 landen.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!