incasso

Wat is incasso?

STUDIO | LEGALE pakt wanbetalers kordaat aan. Onze ruime ervaring en snelle manier van handelen vergroten uw kansen op een positief resultaat aanzienlijk. Bovendien zorgt ons modern informaticasysteem voor de snelst mogelijke opvolging. U verliest dus geen tijd en wint geld.

Van zodra wij uw facturen hebben mogen ontvangen, wordt er meteen een dossier aangemaakt. Afhankelijk van het feit of er al enige voorgaande stappen werden ondernomen, starten wij meteen met het opmaken van een aanmaning, wordt een dagvaarding uitgebracht of een IOS-procedure opgestart.

Om onze dienstverlening naar u toe te optimaliseren, wordt door STUDIO | LEGALE een samenwerkingsproject opgezet met een gerechtsdeurwaarder. De processen binnen beide kantoren werden op elkaar afgestemd om sneller en efficiënter te werken. Door deze directe link tussen advocaat en gerechtsdeurwaarder wordt een belangrijke schakel in het incassoproces geoptimaliseerd, met een hoger rendement tot gevolg.

Kortom, u genereert een hoger invorderingspercentage binnen uw invorderingsdossiers. Ontdek dit voor uzelf (en uw bedrijf) en maak een afspraak met ons kantoor!

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!