algemeen

Algemeen Insolventie

STUDIO | LEGALE heeft jarenlange ervaring in zowel procedures ten behoeve van ondernemingen in moeilijkheden als ten behoeve van schuldeisers.

Indien u of uw onderneming kampt met (tijdelijke) betaalproblemen en zich in financiële moeilijkheden bevindt kan STUDIO | LEGALE u steeds bijstaan. Samen bekijken wij uw mogelijkheden en trachten een op maat gemaakte oplossing te bedenken om uw financiële problemen aan te pakken.

Naast adviesverlening kunnen wij u ook bijstaan of vertegenwoordigen bij een gerechtelijke procedure zoals gerechtelijke reorganisatie (‘WCO’), faillissement, vereffening en ontbinding etc.

Anderzijds kan u ook geconfronteerd worden met een schuldenaar die kampt met financiële problemen. Dit zou kunnen resulteren in het faillissement van uw schuldenaar. Ook hiervoor kunnen wij u bijstaan.

Samen bekijken wij uw dossier en adviseren u over de mogelijkheden die er zijn bij (nakende) insolventie van uw schuldenaar.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!