algemeen

STUDIO | ACADEMY is het opleidingscentrum van STUDIO | LEGALE Advocaten: een advocatenkantoor dat in 2009 werd opgericht en intussen bestaat uit 20 advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsdomeinen zoals vennootschapsrecht, aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, bouwrecht, insolventierecht, strafrecht etc.

STUDIO | LEGALE is trots op de kennis en ervaring die het heeft opgebouwd en deelt deze graag door juridische opleidingen aan te bieden in de vorm van live webinars en webinars on demand. Daarnaast bieden wij ook opleidingen op maat aan.

De verschillende specialisaties binnen het STUDIO | LEGALE team weerspiegelen zich in een zeer ruim en gevarieerd opleidingsaanbod. U vindt het programma hier

Indien u voor uw bedrijf denkt aan een opleiding binnen een bepaald domein of over een bepaald topic, horen wij het graag en bekijken we samen wat er mogelijk is!

Onze opleidingen kunnen interessant zijn voor allerlei actoren binnen de juridische wereld: advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders, bedrijfsjuristen, compliance officers, deskundigen, bemiddelaars en ook studenten.

De opleidingen die we aanbieden, bestaan niet enkel uit theorie en rechtsregels, maar zitten bomvol actuele voorbeelden uit de praktijk, zodat u met de vergaarde kennis ook effectief iets kan doen. De slogan van het kantoor is dan ook niet voor niets:

“Knowledge is of no value unless you put it into practice.”

Als erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, kan er bovendien gebruik gemaakt worden van de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid bij het volgen van onze opleidingen.

Blijft u graag op de hoogte van ons opleidingsaanbod? Schrijf u hier in.

Hoofdwebsite Contact
make appointment upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!