Lieselotte VRINTS
# AANSPRAKELIJKHEIDSRECHT # ADMINISTRATIEF RECHT # ARBEIDSRECHT # BEMIDDELING # BOUWRECHT # CASSATIE IN STRAFZAKEN # CONSUMENTENRECHT # ECONOMISCH RECHT (WER) # LICHAMELIJKE SCHADE # OMGEVINGSRECHT # VERKEERSRECHT # VERZEKERINGSRECHT # ZAKENRECHT

Lieselotte Vrints behaalde in 2015 met onderscheiding haar diploma Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen (UA). In het kader van het Erasmus uitwisselingsprogramma studeerde ze een semester aan de Université Capitole I te Toulouse. In 2015 legde zij de eed af als advocate aan de Antwerpse balie en maakte zij haar intrede bij het team van STUDIO | LEGALE. Zij heeft een ruime interesse voor het recht, in het bijzonder voor het burgerlijk recht, het verkeersrecht, het administratief recht en het arbeidsrecht. Zij volgde de curatorenopleiding en is houder van het getuigschrift cassatie in strafzaken. Zij is erkend als bemiddelaar in burgerlijke- en handelszaken en volgde in 2020 een opleiding bemiddeling in sociale zaken bij het gerennomeerde bMediation (BBLC vzw en BECI) dewelke succesvol werd afgerond.

Zij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Hoofdwebsite Contact
afspraak maken upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!