Jens VANHELLEMONT
# ASSISEN # BIJSTAND VERHOOR # CASSATIE IN STRAFZAKEN # DRUGSRECHT # STRAFPROCESRECHT # STRAFRECHT # VERKEERSRECHT # ZEDENRECHT

Jens Vanhellemont Na het behalen van zijn bachelor-diploma Bedrijfsmanagement (2013) vatte Jens Vanhellemont zijn rechtenstudies aan op de Universiteit van Antwerpen (UA). Gedurende zijn masterjaren specialiseerde hij zich voornamelijk in het straf(proces)recht en het vennootschapsrecht. Door het schrijven van zijn masterthesis (“Het recht op het doen horen van getuigen in het licht van de rechtspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens”) kon hij zich verder verdiepen in het straf(proces)recht. Op 6 juli 2017 behaalde Jens Vanhellemont met onderscheiding het diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen (UA). Op 1 september 2017 legde hij vervolgens de eed af als advocaat aan de balie van Antwerpen en vatte hij zijn stage aan bij STUDIO | LEGALE Advocaten, waar hij voornamelijk dossiers in het straf- en strafprocesrecht behandelt. Hij is houder van het getuigschrift bijzondere opleiding Cassatieprocedure in strafzaken en volgde de Supralat-opleiding inzake het leveren van bijstand tijdens politiedetentie en politieverhoren.

Hij schrijft en spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Hoofdwebsite Contact
afspraak maken upload


   GDPR proof area
   Upload uw documenten

   sleep uw documenten naar hier of kies bestand


   sleep uw briefwisseling naar hier of kies bestand    Benelux (€... )EU (€... )Internationaal (prijs op aanvraag)

    Door de aanvraag in te dienen, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u dat u onze privacyverklaring aandachtig heeft gelezen. Het verzenden van deze aanvraag geldt als een opdrachtbevestiging.
    error: Helaas, deze content is beschermd!